14:01 / 07.09.2020.

Autor: T.V./HRT

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji 10 novih slučajeva

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježeno je deset novih slučajeva zaraze koronavirusom. Riječ je o pet muških i tri ženske osobe iz Dubrovnika, jedna ženska osoba iz Stona te jedna muška osoba iz Konavala.
U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježeno je deset novih slučajeva zaraze koronavirusom. Riječ je o pet muških i tri ženske osobe iz Dubrovnika (za četiri muške i tri ženske osobe je poznata epidemiološka veza), jedna ženska osoba iz Stona (kontakt) te jedna muška osoba iz Konavala.

Ta županija ima šest izliječenih osoba – tri iz Dubrovnika, dvije iz Župe dubrovačke i jednu iz Metkovića. Preminula je jedna osoba iz Orebića.

U OB-u Dubrovnik hospitalizirane su 24 osobe pozitivne na koronavirus, od čega su tri osobe na respiratoru. Od početka pandemije na analizu je poslano 10 725 uzoraka.

U samoizolaciji se nalazi 595 osoba, a u posljednja 24 sata utvrđena su tri slučaja kršenja mjere samoizolacije. Od početka pandemije utvrđeno je ukupno 66 slučajeva kršenja samoizolacije, priopćio je županijski Stožer civilne zaštite.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!