14:48 / 11.09.2020.

Autor: T.V./HRT

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji 14 novih slučajeva

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježeno je 14 novih slučajeva zaraze koronavirusom.
U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježeno je 14 novih slučajeva zaraze koronavirusom.

Riječ je o dvije muške i jednoj ženskoj osobi iz Dubrovnika (za jednu mušku i jednu žensku osobu utvrđena je epidemiološka veza), četiri muške i jednoj ženskoj osobi iz Metkovića (za dvije muške je utvrđena epidemiološka veza), jednoj ženskoj osobi iz Župe dubrovačke (utvrđena epidemiološka veza), jednoj muškoj osobi iz Ploča (utvrđena epidemiološka veza), jednoj muškoj osobi iz Slivna i jednoj ženskoj osobi iz Opuzena koji nemaju utvrđenu epidemiološku vezu te dvije muške osobe koje nemaju prebivalište na području županije.

Izliječeno je 13 osoba – pet iz Dubrovnika, tri iz Metkovića, dvije iz Župe dubrovačke te tri osobe koje nemaju prebivalište na području županije.

U OB-u Dubrovnik hospitalizirane su 24 osobe pozitivne na koronavirus, od čega su četiri osobe na respiratoru. Od početka pandemije na analizu je poslano 11 496 uzoraka.

U samoizolaciji se nalazi 656 osoba, a u posljednja 24 sata utvrđen je jedan slučaj kršenja mjere samoizolacije. Od početka pandemije utvrđeno je ukupno 69 slučaja kršenja samoizolacije, objavio je županijski Stožer civilne zaštite.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!