12:19 / 20.03.2020.

Autor: B.V.M./HRT

U Dubrovniku još jedna oboljela osoba

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Pacijenti koji imaju utvrđen koronavirus, dobrog su općeg stanja. Na odjelu su za zarazne bolesti, oboje se dobro osjećaju, rekao je ravantelj bolnice u Dubrovniku.
Još jedna oboljela osoba u Dubrovniku, potvrđeno je na konferenciji Stožera Civilne zaštite Dubrovačko-neretvanske županije. Riječ je o muškarcu u dobi od 65 godina koji se prije dva dana vratio sa skijanja u Bugarskoj te je nakon povratka bio u samoizolaciji.

- Koronavirus: Najnovije informacije

Podsjetimo, jučer je zabilježen prvi slučaj koronavirusa na dubrovačkom području - zaražena je djelatnica dubrovačke Zračne luke, koja je nakon toga zatvorena za civilni promet do 29. ožujka.

- Pacijenti koji imaju utvrđen koronavirus, dobrog su općeg stanja. Na odjelu su za zarazne bolesti, oboje se dobro osjećaju. Pacijentica je rođena 1966. godine, hospitalizirana jučer, a pacijent koji je hospitaliziran u subotu, rođen je 1955. godine. Uzorci su došli jutros, pozitivni su, rekao je Mario Bekić, ravnatelj Opće bolnice Dubrovnik.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!