23:08 / 18.02.2020.

Autor: HRT/Dnevnik 3/

U HDZ-u kandidati prikupljaju potpise

Foto: ilustracija, Marko Lukunic/PIXSELL

Foto: ilustracija, Marko Lukunic/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Na oblježavanju 30. godišnjice ogranka HDZ-a na Trešnjevci bili su Andrej Plenković i njegov protukandidat na izborima za predsjednika HDZ-a Miro Kovač.
Obilježena je 30. godišnjica ogranka HDZ-a na Trešnjevci u Zagrebu. Na obilježavanju su sudjelovali Andrej Plenković i njegov protukandidat na izborima za predsjednika HDZ-a Miro Kovač. Izborni stožer Andreja Plenkovića prikupio je više od 20 tisuća potpisa za njegovu kandidaturu, dvostruko više nego što je potrebno.

-
Butković: Treba graditi mostove i u resoru i u HDZ-u 
-
Stier: Mandat više neće biti dug vođi
- Optužbe u HDZ-u za faraonstvo i koaliciju s HNS-om

- Vidimo da gospodin Plenković i cijeli tim imaju ogromnu potporu. Ne bih želio nikome uskratiti tu mogućnost potpisa. Ljudi mogu i dalje davati potpise. Naša je namjera sljedeći tjedan predati sve potpise tako da kandidatura i predsjednika i ostalog tima bude pravovaljana, kazao je Krstičević koji vodi Plenkovićev izborni stožer.Na skupu je bio i Plenkovićev protukandidat na unutarstranačkim izborima - Miro Kovač. Evo što je on odgovorio na pitanje kako njemu i njegovu timu ide prikupljanje potpisa. Rekao je da je  zadovoljan tempom prikupljanja potpisa te da će razgovarati sa šefom stožera. "Bit će sve OK s potpisima", rekao je i dodao: "Treba među ljudima razbijati strah".

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!