U Hrvatski sabor stigle su božićne jaslice

12:23 / 15.12.2021.

Autor: Dnevnik/IMS/B.A./HRT

Samuela Premužić, Gordan Jandroković i Marijana Petir

Samuela Premužić, Gordan Jandroković i Marijana Petir

Foto: Patrik Macek / PIXSELL

U Hrvatski sabor stigle su božićne jaslice. Na inicijativu zastupnice Marijane Petir, predsjedniku Sabora Gordanu Jandrokoviću uručila ih je časna sestra Samuela Premužić. Jaslice su autorski ručni rad od drva i mahovine. Prvi put u Sabor dolaze jaslice u vrijeme došašća kao znak dobrote, ljubavi, topline i optimizma, poručio je Jandroković.

- Isus se rodio u štalici u Betlehemu i donio nam je svjetlo, radost, mir i ljubav, toplinu. Primimo taj dar, živimo ga i darujmo ga jedni drugima, rekla je sestra Samuela Premužić.


- Vjerujem da će i ovaj čin i vaš poklon prosvijetliti mnoge od nas, da će nam dati snage da radimo u korist naših građana, u korist naših hrvatskih ljudi, da, iako različiti ovdje u Hrvatskom saboru, različitih svjetonazora, zajednički djelujemo, rekao je predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!