18:02 / 13.10.2020.

Autor: P.F/Hina

U Istri se pojavila krivotvorena odluka Županijskog stožera

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Foto: - / -

Stožer civilne zaštite Istarske županije ovih dana nije donosio odluku te vrste. Odluka s datumom 13. listopada 2020. bez vidljivog je potpisa te je krivotvorena i lažna, stoji u priopćenju.
Načelnik Stožera civilne zaštite Istarske županije Dino Kozlevac opovrgnuo je u utorak informaciju koja se tijekom dana pojavila u javnom prostoru na području te županije, a prema kojoj je taj stožer donio odluku o ograničavanju društvenih okupljanja.

- Stožer civilne zaštite Istarske županije ovih dana nije donosio odluku te vrste. Ta odluka, koja nosi datum 13. listopada 2020., bez vidljivog je potpisa te je krivotvorena i lažna, stoji u priopćenju za javnost koje je potpisao Dino Kozlevac.

O tome je, dodaje se, obaviještena Istarska policijska uprava zbog daljnjeg postupanja.

Iz Istarske županije su poručili da će, na temelju odluka Nacionalnog stožera civilne zaštite od danas i jučer, Stožer civilne zaštite Istarske županije u koordinaciji s gradskim i općinskim stožerima odluku o postupanju u županiji objaviti prekosutra 15. listopada. Odluka će biti donesena u skladu s prosudbom Zavoda za javno zdravstvo Istarske županije o potrebnim mjerama u Istarskoj županiji radi održavanja povoljnog stanja.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!