U Ivanić Gradu brojni sadržaji

09.06.2021.

18:25

Autor: Lana Gašparac/V.K./Regionalni dnevnik/IMS/HRT

U Ivanić Gradu brojni sportski sadržaji

U Ivanić Gradu brojni sportski sadržaji

Foto: Lana Gašparac/Regionalni dnevnik / HRT

Kako bi već ovoga ljeta stanovnici Ivanić Grada mogli uživati u brojnim sportskim sadržajima, u parku Zelenjak nedaleko od specijalne bolnice Naftalan, naveliko se radi. Danas je službeno otvoren skate i bike park.


Iako je Ivanić prije četiri godine dobio novi skate park, zbog sigurnosnih razloga, ali i povećanog interesa, u gradu su ga odlučili proširiti. Sada je smješten na velikoj livadi pokraj svih ostalih sportskih sadržaja.

- Ovaj prostor Zelenjaka prije nekih 5, 6 godina je bio zapušten, sad je to reprezentativan dio grada gdje se građani dolaze šetati, odmarati, šetati, opustiti, Govori Tomislav Cuvaj, zamjenik gradonačelnika Ivanić Grada.

Da je takav sadržaj bio itekako potreban, slažu se mnogi, pogotovo oni koji su tek zasnovali obitelj i planiraju ostati u svom gradu.

A razvoju će zasigurno pridonijeti i jedan potpuno novi sadržaj - riječ je o vodenom dječjem igralištu za ljetne dane.

- Evo u tijeku su radovi na našem sprej parku sa protukliznom podlogom. Tu će biti vodene prskalice, pištolji na vodu, gdje će se djeca moći besplatno zabavljati tijekom ljetnih mjeseci, bit će i grijana voda tak da se roditelji ne brinu da se djeca ne bi slučajno prehladila, rekao je Cuvaj.

Uz vodeni park i već postojeće bazene u sklopu Naftalana, ovog ljeta stanovnici Ivanića moći će se opustiti i na novim terenima za rukomet, nogomet i tenis.


Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!