22:10 / 31.03.2019.

Autor: HRT

U jami kod Vrhovina nađeno tijelo mlađeg muškarca

-

-

Foto: - / -

U jami kod Rudopolja u općini Vrhovine u nedjelju je pronađeno tijelo mlađeg muškarca koje su izvukli pripadnici gospićke stanice Hrvatske gorske službe spašavanja i u tijeku je policijski očevid, doznaje se u gospićkoj policiji i HGSS-u.
U jami kod Rudopolja u općini Vrhovine u nedjelju je pronađeno tijelo mlađeg muškarca koje su izvukli pripadnici gospićke stanice Hrvatske gorske službe spašavanja i u tijeku je policijski očevid, doznaje se u gospićkoj policiji i HGSS-u.

Kako je Hini rekla glasnogovornica Ličko-senjske policijske uprave Maja Brozičević, građani su policiji javili u 10,20 sati "da je netko upao u jamu".

Policija je izašla na nepristupačan teren te su angažirali HGSS, a oni su nakon spuštanja u jamu, pronašli tijelo stradalog. Policija tek treba utvrditi identitet muškarca i okolnosti stradavanja.

Pročelnik gospićkog HGSS-a Josip Brozičević rekao je da je transport tijela bio zahtjevan jer su se spasioci trebali spustiti na dubinu od 70 metara, u jamu koja još nije istražena i opisana.

- Nismo znali je li osoba živa, osmero se ljudi spustilo i vidjeli su da čovjek ne daje znakove života, organizirali su transport i tijelo predali policiji - kazao je Brozičević.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!