U Karlovcu dva nova slučaja covida-19

30.06.2020.

16:56

Autor: T.V./Hina

default error photo
U Karlovačkoj županiji dva nova slučaja zaraze koronavirusom potvrđena su mlađim muškarcima iz Karlovca, koji su od prije u samoizolaciji i kontakti oboljelog studenta, priopćio je u utorak Županijski stožer Civilne zaštite.
U Karlovačkoj županiji dva nova slučaja zaraze koronavirusom potvrđena su mlađim muškarcima iz Karlovca, koji su od prije u samoizolaciji i kontakti oboljelog studenta, priopćio je u utorak Županijski stožer Civilne zaštite.

U Karlovačkoj županiji trenutačno je sedam oboljelih, sve su mlađi muškarci - dvojica iz Ogulina, četvorica iz Karlovca i jedan iz Slunja, s tim da Slunjanin, kako je izvijestio Stožer, živi u Zagrebu, gdje je i testiran i u samoizolaciji, no prema mjestu prebivališta u evidenciji je Karlovačke županije.

Zavod za javno zdravstvo Karlovačke županije izvijestio je Stožer da su obradili sve kontakte svih oboljelih osoba te su jučer testirane 32 osobe, od kojih 26 u Karlovcu i šest u Ogulinu.

Pod mjerama samoizolacije su 73 osobe.

Od početka epidemije u Karlovačkoj županiji je oboljelo 38 osoba, a jedna je umrla u ožujku. Od 25. svibnja do ovog vikenda novooboljelih nije bilo, a sad je otkriveno sedam novih slučajeva. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!