U Karlovcu pronađen automobil ubijenog Varaždinca

10.03.2023.

00:34

Autor: HRT/Hina/D.M.

Policiija u Varaždinu

Policiija u Varaždinu

Foto: Vjeran Zganec Rogulja / PIXSELL

U Karlovcu je pronađen osobni automobil koji pripada 56-godišnjem Varaždincu Željku Hatlaku koji je u utorak pronađen mrtav u Varaždinu, potvrđeno je Hini u karlovačkoj policiji, no kako su naveli, "s tim slučajem u vezi nije bilo uhićenja".

Neki medijski portali večeras su neslužbeno naveli da je u Karlovcu privedena i jedna osoba, koja se dovodi u vezu s tim slučajem.

Hatlak, čiji je nestanak prijavljen u nedjelju, pronađen je u utorak mrtav u Varaždinu. Iz varaždinske policije jučer su priopćili kako je kriminalističkom istragom utvrđeno da je Hatlak umro nasilnom smrću i da je u tijeku istraga.

U policijskom Operativno komunikacijskom centru (OKC) u Karlovcu Hini je potvrđeno da je u Karlovcu u četvrtak pronađeno vozilo osobe ubijene u Varaždinu, ali da "s tim slučajem u vezi nije bilo uhićenja".

Zbog činjenice da ne vode ovaj slučaj u karlovačkom OKC-u nisu htjeli šire komentirati slučaj, već su uputili na organe gonjenja u Varaždinu.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!