16:01 / 30.03.2018.

Autor: M.M./Hina

U Karlovcu raznesen bankomat

Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

U Karlovcu je nešto prije 3 sata ujutro raznesen bankomat Karlovačke banke. Ozlijeđenih nije bilo, a na mjestu događaja provodi se očevid, izvijestila je policija.
U Karlovcu je nešto prije 3 sata ujutro raznesen bankomat Karlovačke banke. Ozlijeđenih nije bilo, a na mjestu događaja provodi se očevid, izvijestila je policija.

Iz Karlovačke banke rekli su da još ne znaju je li iz bankomata odnesen novac ili nije, jer nemaju pristup bankomatu sve dok se ne obavi očevid i dok se ne obavi istraga.

Još ne znamo ništa, osim da je bila eksplozija i da je na bankomatu nastala šteta. Ne znamo ni koliko je oštećen bankomat, odnosno je li uništen, te su naprave jako skupe. Ne radi se tu ni o kakvoj ozbiljnoj prijetnji banci. Iako se nama to sada prvi put dogodilo, smatramo to uobičajenim pokušajem pljačke s podmetanjem eksploziva, a koliko su kriminalci u tome uspjeli tek trebamo saznati, rekla je Zrinka Lukinić.

Policija je izvijestila da su u 2,39 sati zaprimili dojavu građana o jakoj eksploziji.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!