15:02 / 02.02.2018.

Autor: HRT

U Karlovcu se prevrnuo autobus pun putnika

-

-

Foto: - / -

U Karlovcu se prevrnuo autobus pun putnika. Riječ je o autobusu koji je vozio na lokalnoj relaciji te je sletio s ceste.
U Karlovcu se prevrnuo autobus Autotransporta  pun putnika. Vozio je na lokalnoj relaciji te je kod Orlovca sletio s ceste. Ozlijeđeno je sedam osoba, petero djece, jedna putnica i vozač.

Neslužbeno se doznaje da je vozač nakon nesreće ozlijeđenim putnicima pomogao do dolaska hitne pomoći. 

Svi su prevezeni u karlovačku bolnicu na daljnje preglede i obradu. Autobus je u većem dijelu prevozio učenike kućama nakon prijepodnevne smjene u školi.

Ravnatelj karlovačke Opće bolnice Ervin Jančić potvrdio je da je sedam pacijenata zatražilo pomoć. Ozljede putnice stare 65 godina okarakterizirane su kao teže pa je hospitalizirana, a od petero djece dvoje je zadržano na promatranju i nisu u teškom stanju.

Nesreća se dogodila u Rečičkoj ulici u Karlovcu, na cesti D-36. Promet je u prekidu zbog očevida.

Dežurni policajac u Centru 192 rekao je da će se uzrok utvrđivati očevidom, možda i naknadnim vještačenjima, ali je nesporno da se slijetanje dogodilo u okolnostima mokrog i skliskog kolnika, zbog snijega koji pada.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!