09:42 / 30.12.2020.

Autor: V.K./Studio 4/IMS/HRT

U KB Dubrava COVID pacijenti iz Siska i Petrinje

-

-

Foto: - / -

U KB Dubrava sinoć su dovezeni COVID pacijenti iz Siska i Petrinje. Trenutačno je u KB-u 54 bolesnika, od toga 8 na respiratoru.
U KB Dubrava sinoć su dovezeni COVID pacijenti iz Siska i Petrinje. Trenutačno je u KB-u 54 bolesnika, od toga 8 na respiratoru, rekao je u emisiji Studio 4, ravnatelj KB Dubrava Ivica Lukšić.

- Liječenje tih bolesnika je nastavljeno i oni su zbrinuti. Teški COVID bolesnici prebačeni su kolima medicinske pomoći u Zagreb, a oni lakši su prebačeni helikopterima Hrvatske vojske, naglasio je i dodao kako su cijeli jučerašnji dan i noć bili u komunikaciji s ministrom i svim bolnicama te kako su svi bili sinkronizirani. Istaknuo je kako su u Areni smješteni pacijenti s blažim simptomima, te oni koji nisu imali gdje biti smješteni.

- Imali smo pojačane smjene noćas, radilo se dosta u hitnoj službi, imali smo 74 prijema tijekom dana i noći. Naši ljudi su se sami javili i pokazali solidarnost, zajedništvo, rekao je ravnatelj Ivica Lukšić.
-

-

Foto: - / -

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!