16:03 / 16.09.2019.

Autor: P.F./HRT

U Konjskom zapaljena četiri teretna vozila, automobil i kontejneri

-

-

Foto: - / -

U posljednjih mjesec dana u Konnjskom pokraj Splita zapaljena su tri osobna i četiri teretna vozila, pale se kontejneri, vrtovi, ograde. Mještani sumnjaju da je riječ o povezanim slučajevima i da su požari podmetnuti.
Četiri teretna vozila, osobni automobil i tri kontejnera djelomično su izgorjeli u dvama požarima koji su buknuli sinoć u Konjskom, pokraj Splita. Policija obavlja očevid radi utvrđivanja uzroka požara i nastale materijalne štete. Inače, u posljednjih mjesec dana tri su osobna vozila zapaljena, pale se kontejneri, vrtovi, ograde. Mještani sumnjaju da je riječ o povezanim slučajevima i da su požari podmetnuti.

- U posljednjih mjesec dana planuli su auti, kontzejneri , gori sve, nije to slučajno, to je namjerno, kaže jedan od mještanina.

- To može samo onaj koji zna ovo područje. Mi sumnjamo, ali ne možemo ništa. Očekujemo da policija sada obavi svoj posao, kaže drugi.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!