Koprivničkog umirovljenika nasmrt izbo susjed

09.08.2023.

Zadnja izmjena 17:15

Autor: HRT/Hina/V.G.

Koprivničkog umirovljenika čije je tijelo pola sata iza ponoći pronađeno izbodeno u kući u Zagorskoj ulici usmrtio je, kako se doznaje, 38-godišnji susjed uhićen nedugo nakon zločina.

Stanovnici inače mirne Zagorske ulice u Koprivnici, danas su u šoku. Kažu kako je njihov sumještanin navodno najprije pokušao ubiti ženu koja je uspjela pobjeći, no 38-godišnjak kreće dalje. Nožem je ubio susjeda, upao u drugu kuću, gdje je na sreću svladan.

Policija je ranije, ne otkrivajući detalja, izvijestila da je u Koprivnici pronađeno tijelo muškarca s nasilnim ozljedama, nakon čega je u neposrednoj blizini zatečen 38-godišnjak koji je uhićen.

Više pojedinosti policija bi trebala objaviti nakon očevida i kriminalističkog istraživanja koje je u tijeku.

- Zamjenik županijske državne odvjetnice u Varaždinu napravio je očevid na licu mjesta. Prema onome što smo utvrdili, sumnja se da je 38-godišnji muškarac počinio kazneno djelo ubojstva. Ta osoba je uhićena i u tijeku današnjeg i sutrašnjeg dana Županijsko državno odvjeništvo u Varaždinu će provesti njegovo ispitivanje i odlučiti o daljnjem postupanju prema njemu, rekao je Darko Galić, glasnogovornik Županijskog državnog odvjetništva u varaždinu.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!