13:37 / 03.02.2021.

Autor: Hina

U Međimurju nakon višednevne potrage pronađena 27-godišnja Nina Perić

Nina Perić

Nina Perić

Foto: Patrik Macek / PIXSELL

Međimurska Policijska uprava izvijestila je u srijedu da je nakon višednevne potrage uspješno okončana potraga za 27-godišnjom Zadrankom Ninom Perić, koja je živa i u dobrom fizičkom stanju pronađena u šumi u blizini naselja Bogdanovec.

Dvadeset sedmogodišnja Zadranka Nina Perić, koja živi u Zagrebu, nestala je iz svog doma krajem prošlog tjedna, a nestanak je prijavljen 30. siječnja. Za njim je provedena višednevna intenzivna potraga, koja je uspješno završena.

Glasnogovornik PU međimurske Radovan Gačal, izjavio je danas da je 27-godišnjakinja pronađena živa u šumi u blizini naselja Bogdanovec u općini Gornji Mihaljevec.

Perić, koja je u dobrom fizičkom stanju, pronašli su policajci u ophodnji. Prilikom potrage, u kojoj su sudjelovali i pripadnici HGSS-a stanice Čakovec, koristila se lokacija mobitela kao i snimke s video nadzora. Upravo je posljednja zabilježena lokacija mobitela prije isključenja, bila u Međimurju.

Pronađena mlada žena trenutno je na razgovoru u prostorijama PU međimurske. O razlozima njezina odlaska sa zagrebačke adrese gdje je studirala još se nagađa. Mediji neslužbeno prenose kako se sumnja da je imala namjeru prijeći granicu sa Slovenijom. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!