U mutnoj Savi u Slavonskom Brodu pronašli automobil i tijelo žene

29.12.2022.

12:03

Autor: Hina/I.B.

U Savi u Slavonskom Brodu pronašli automobil i tijelo žene

U Savi u Slavonskom Brodu pronašli automobil i tijelo žene

Foto: Ivica Galovic / PIXSELL

Iz rijeke Save u Slavonskom Brodu u četvrtak oko 11.15 izvučen je osobni automobil u kojem je pronađeno tijelo žene, potvrdila je HINA-i glasnogovornica Policijske uprave brodsko-posavske Kata Nujić.

- Sada slijedi policijski očevid i utvrđivanje identiteta pronađene osobe, rekla je Nujić.

Vozilo su locirali pripadnici HGSS-ove stanice Slavonski Brod koji su se u potragu na poziv policije, uključili u srijedu popodne.

Tragovi automobila koji završavaju u rijeci pronađeni su u Ulici Stjepana Radića, nedaleko od visećeg mosta koji nosi naftno-plinski cjevovod prema rafineriji nafte u Bosanskom Brodu. Osobni automobil pronađen je 60-ak metara nizvodno od mjesta na kojem tragovi automobila završavaju u rijeci Savi.

Identitet pronađene osobe za sada službeno nije potvrđen. Na osnovu automobila koji je izvučen iz Save pretpostavlja se da je riječ o A. M. S., 47-godišnjoj ženi iz Sibinja, čiji je nestanak prijavljen policiji. Žena se 26. prosinca oko 23 sata odvezla od obiteljske kuće Škodom Fabijom bijele boje.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!