U Osijeku velik interes za cijepljenje bez naručivanja

26.06.2021.

11:57

Autor: T.V./HRT

Cijepljenje u Osijeku

Cijepljenje u Osijeku

Foto: Dubravka Petric / PIXSELL

Sve je više punktova diljem zemlje na kojima se može cijepiti bez naručivanja. U Osijeku će se danas i sutra organizirati cijepljenje u sportskoj dvorani Zrinjevac i to cjepivima Moderne te Johnson&Johnsona. Građani će se moći cijepiti od 8 do 13 i od 14 do 19 sati. Mogu doći samo oni koji se cijepe prvi put.


Građani otkrivaju zašto su se odlučili cijepiti.

- Ja sam se odlučila prvo radi sebe i radi moje djece i okoline i zakon poštujem, sve poštujem što liječnici govore. Vidjela sam na njoj što je prošla, vidjela sam na komšijama, čak su neki i umrli i tko kaže da nema korone - to nije istina, otkriva Dragica Mujić, Vuka.

- Radi puta, da se ne moram svaki puta testirati, s obzirom da radim u Austriji kao njegovateljica, kaže Anica Draga, Đakovo.

- Imamo toliki odaziv ljudi za Johnson da smo morali povlačiti ponovno cjepivo jer ono što smo planirali za popodne će biti upitno, tako da donosimo cjepiva još, rekao je dr. Tomislav Dijanić, voditelj Službe za epidemiologiju Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!