10:51 / 24.07.2020.

Autor: HRT

U Osječko-baranjskoj županiji 4 novooboljele osobe

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Tijekom posljednja 24 sata u Kliničkom bolničkom centru Osijek i Zavodu za javno zdravstvo testirano je 227 uzoraka, od kojih su 4 bila pozitivna na koronavirus.
Tijekom posljednja 24 sata u Kliničkom bolničkom centru Osijek i Zavodu za javno zdravstvo testirano je 227 uzoraka, od kojih su 4 bila pozitivna na koronavirus. Tri su osobe s područja Ispostave Osijek Zavoda za javno zdravstvo i jedna s područja Ispostave Đakovo.

Danas se u KBC-u Osijek na bolničkom liječenju nalazi 35 osoba oboljelih od koronavirusne bolesti od kojih su tri na respiratoru.

U samoizolaciju je stavljeno 9 novih kontakata oboljelih pa se sveukupno u samoizolaciji na području županije nalazi 408 osoba.

Policija je samoinicijativno provjeravala osobe u samoizolaciji. Od 51 provjerene osobe sve su zatečene na adresi stanovanja i nije utvrđeno ni jedno kršenje mjere samoizolacije.

KBC Osijek zahvaljuje svim dobrovoljnim darivateljima krvi jer su, zahvaljujući njima, zalihe krvi izvan kritične razine. Potreban je i dalje kontinuirani odaziv dobrovoljnih davatelja krvi radi dostizanja optimalne razine zaliha krvi u KBC-u Osijek.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!