17:42 / 02.05.2021.

Autor: Vijesti u 17/HRT/IMS/D.D.

U Pazinu predstavljena kandidacijska lista platforme "Možemo!"

U Pazinu predstavljena kandidacijska lista "Možemo!"

U Pazinu predstavljena kandidacijska lista "Možemo!"

Foto: Vijesti u 17 / HRT

Predstavljena je kandidacijska lista platforme "Možemo!" za Gradsko vijeće Grada Pazina. Namjera im je potpuno otvoriti financije Grada i gradskih tvrtki, prikazati ih na razumljiv način kako više ne bi bilo sivih zona te izgraditi povjerenje između Grada i građana.

Kandidati platforme "Možemo!" žele spriječiti iseljavanje iz Pazina uz rast kvalitetnog gospodarstva s naglaskom na zelenu i digitalnu tranziciju.

- Ključ našeg programa je potpuni zaokret u upravljanju gradom. Naš naglasak je na pokretanju gospodarstva i na odgoju i obrazovanju kao ključnim preduvjetima za podizanje kvalitete i standarda života te financija koje u suradnji s EU fondovima onda mogu na neki način preporoditi grad infrastrukturno, kulturno i na sve moguće načine, izjavila je Suzana Jašić, kandidatkinja Možemo! za gradonačelnicu Pazina i nositeljica liste Možemo! za pazinsko Gradsko vijeće.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!