Na zagrebačkoj obilaznici zbog radova kilometarske kolone

23.06.2022.

10:43

Autor: V.K./HRT/Hina

Radovi na zagrebačkoj obilaznici

Radovi na zagrebačkoj obilaznici

Foto: HTV / HRT

Hitni radovi na sanaciji prijelaznih naprava na dionici Buzin Lučko u smjeru Bregane na autocesti A3 traju do petka u 7 sati pa se vozi samo preticajnom trakom, uz ograničenje brzine od 80 km/h, izvijestili su iz Hrvatskih autocesta.


- Trenutno se ovdje na zagrebačkoj obilaznici vozi u koloni dugoj oko šest kilometara. S obzirom da je u tijeku sanacija vozi se isključivo preticajnom trakom uz ograničenje od 80 km/h. Kako doznajemo iz HAC-a, radovi su krenuli u podne te bi trebali završiti sutra u 7 ujutro. Najveće gužve se očekuju negdje iza 17 sati, kada je ovaj dio prometnice najfrekventniji, kada za većinu završava radni dio. Iz HAC-a apeliraju da se prate njihove službene stranice te da se naoružaju strpljenjem i oprezom, istaknula je u javljanju za Studio 4 naša reporterka Mateja Ribičić

Obavijet iz HAK-a:

Pri većem priljevu vozila odnosno većoj gustoći prometa, za očekivati je da će se stvarati kolone vozila u prilazu zoni radova.

Stoga iz HAC-a pozivaju korisnike da prije putovanja provjere stanje na cestama na prometnom servisu Hrvatskog auto kluba na https://www.hak.hr/info/stanje-na-cestama/ ili web stranici HAC-a www.hac.hr.

U slučaju izvanrednih situacija u prometu, korisnike će, kažu u HAC-u, obavijestiti putem prometnog servisa HAK-a i radio postaja.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!