U požaru obiteljske kuće poginula jedna osoba

04.02.2022.

11:39

Autor: Dnevnik u podne/HRT

Požar obiteljske kuće u Humu na Sutli

Požar obiteljske kuće u Humu na Sutli

Foto: Dnevnik u podne / HRT

U sinoćnjem požaru obiteljske kuće u Humu na Sutli poginula je jedna osoba, pretpostavlja se stanar kuće. Druga je osoba zadobila opekline.

Požar je 40 minuta gasilo 20-tak vatrogasaca iz 3 lokalna DVD-a i Javne vatrogasne postrojbe iz Krapine. Trenutačno traje očevid kako bi se utvrdio uzrok požara koji je potpuno uništio kat i oštetio krovište.

- U požaru je jedna osoba zadobila tjelesne ozljede, a prilikom saniranja požarišta pronađeno je izgorjelo tijelo mrtve osobe za sada neutvrđenog identiteta. Tijekom dana obavit će se očevid kojim rukovodi Županijsko držano odvjetništvo iz Zagreba, rekla je Marijana Mužar iz PU krapinsko-zagorske.

- Kako smo došli u razbuktaloj fazi, mi smo uspjeli jednu osobu izvući van, u suradnji s kolegama iz Krapine. Nažalost, ova druga osoba gdje je i sam požar krenuo, je izgorjela na početku, tako da je nismo mogli niti pronaći niti ništa drugo učiniti nažalost, rekao je Dražen Pereti, predsjednik DVD-a Prišlin-Hum.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!