U požaru u Slavonskom Brodu smrtno stradao muškarac

15.02.2022.

17:48

Autor: HRT/Silvio Stilinović/B.V.

U požaru u vikendici stradao muškarac

U požaru u vikendici stradao muškarac

Foto: HRT / HTV

U Slavonskom Brodu jutros oko 9 sati dojavljeno je o požaru na vikendici. Vatrogasci su vrlo brzo intervenirali, pa je požar brzo i ugašen. Na žalost za starijeg muškarca prekasno.

Neslužbeno se doznaje da je u vikendici smrtno stradao beskućnik kojem mu je vlasnik vikendice dozvolio boravak u prostorima. Policija se oglasila priopćenjem:

- Danas, u 08,50 sati, u Operativno-komunikacijskom centru Policijske uprave brodsko-posavske, zaprimljena je dojava da je tijekom noći došlo do požara na vikend kući u Slavonskom Brodu, Ulica Gaj, kojom prilikom je jedna osoba smrtno stradala. Policijski službenici su dolaskom na mjesto događaja potvrdili istinitost dojave. U unutrašnjosti vikend kuće pronađeno je mrtvo tijelo 76-godišnjaka. Zajedničkim očevidom policijskih službenika i inspektora zaštite od požara, utvrđeno je, da je do požara došlo u vremenu od 23.30 do 8.30 sati, djelovanjem gorivim dijelom tvari (žar cigarete) na madrace koji su se nalazili u unutrašnjosti, te se potom požar proširio i na ostale predmete u prostoriji, stoji u priopćenju.


Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!