09:19 / 17.09.2020.

Autor: HRT

U Požeško-slavonskoj županiji 12 novozaraženih

Foto: Marin Tironi/PIXSELL

Foto: Marin Tironi/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Trenutno je aktivno 127 slučajeva zaraze koronavirusom, 117 osoba nalazi se u kućnoj izolaciji, a 10 osoba je hospitalizirano.
U Požeško-slavonskoj županiji trenutno je aktivno 127 slučajeva zaraze korona virusom (COVID-19), 117 osoba nalazi se u kućnoj izolaciji, a 10 osoba je hospitalizirano. U samoizolaciji se nalazi 531 osoba, a ukupno je testirano 7768 osoba.

Na posljednjem testiranju obrađeno je 176 uzoraka, od kojih je 12 pozitivnih. Tijekom dana će se nastaviti s testiranjem kontakata zaraženih osoba kao i svih suspektnih osoba, priopćio je županijski stožer Civilne zaštite.

Koronavirus - epidemija iz minute u minutu 
Posebne stranice na kojima možete pročitati sve o koronavirusu 

Posjete i ulazak u socijalne ustanove kao što su domovi za stare i nemoćne, do daljnjega su ukinute, domovi zdravlja funkcioniraju tako da će se obavljati mjerenje temperature i dezinficiranje na ulazu, za sve ostale slučajeve postoje obiteljski liječnici te se svakako apelira na građane da odgode manje važne preglede.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!