07:28 / 31.03.2022.

Autor: HRT/Hina/J.L.

U prekidu nekoliko trajektnih, katamaranskih i brodskih linija; Kolnici mokri i skliski

Jadrolinija

Jadrolinija

Foto: Milan Sabic / PIXSELL

Zbog vjetra u prekidu je nekoliko trajektnih, katamaranskih i brodskih linija, izvijestio je Hrvatski autoklub.


U prekidu su trajektna linija Sućuraj-Drvenik, Dubrovnik-Koločep-Lopud-Suđurađ i Sobra-Prapratno. Također i katamaranske linije: Mali Lošinj-Cres-Rijeka, Split-Hvar-Korčula, Ubli-Vela Luka-Hvar-Split, Jelsa-Bol-Split, Vis-Split, Ubli-Korčula-Dubrovnik i Dubrovnik-Šipan-Sobra. Kao i brodske linije: Dubrovnik-Koločep-Lopud-Suđurađ i Mali Lošinj-Unije-Susak.

Katamaran na liniji Vis-Split, s polaskom iz luke Vis u 7 sati, 2. travnja, u subotu, pristat će u luku Hvar.

Kolnici su mokri i skliski u većem dijelu zemlje, a mogući su odroni. Vozačima iz HAK-a savjetuju da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila. Zbog povremeno jakih pljuskova vozi se usporeno.

Zbog prometne nesreće prekinut je promet na županijskoj cesti ŽC4253 na izlasku iz Požege prema Mihaljevcima (Mlinska ulica).

Do 29. travnja na državnoj cesti DC1 Budačka Rijeka-Grabovac u mjestu Brebornica zbog sanacije klizišta vozi se naizmjence.

Stalni granični prijelaz za pogranični promet Jovića Most, privremeno je zatvoren do 8 sati 10.travnja , zbog građevinskih radova na gradnji platoa te poboljšanju uvjeta rada graničnih službi.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!