12:15 / 11.11.2020.

Autor: V.K./Hina

U rezervnom kotaču albanskog autobusa više od 17 kilograma marihuane

Ilustracija: Pixabay

Ilustracija: Pixabay

Foto: - / -

Više od 17 kilograma marihuane pronađeno je u rezervnom kotaču autobusa albanskih registarskih oznaka na međunarodnom cestovnom graničnom prijelazu Karasovići u Konavlima.
Više od 17 kilograma marihuane pronađeno je u rezervnom kotaču autobusa albanskih registarskih oznaka na međunarodnom cestovnom graničnom prijelazu Karasovići u Konavlima, izvijestila je dubrovačko-neretvanska policija.

Autobusom, koji je u utorak rano ujutro pristupio ulaznoj graničnoj kontroli, upravljao je 53-godišnji Albanac, a s njim je u vozilu bio 36-godišnji sunarodnjak.

Tijekom granične kontrole djelatnici policije i Carina posumnjali su na krijumčarenje droge, a nakon dobivenog naloga za pretragu vozila pronađena je droga ukupne težine 17,45 kilograma, raspoređena u dvanaest vreća u rezervnom kotaču.

Kriminalističkom istragom je utvrđeno kako su albanski državljani počinili kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama te su pritvoreni u Dubrovniku uz kaznene prijave.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!