12:58 / 05.07.2020.

Autor: Hrvoje Gunjača/T.V./HRT

U Šibensko-kninskoj županiji 2 novooboljelih

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Riječ je o mlađoj ženskoj osobi iz Knina, koja je bila pod mjerama samoizolacije zbog kontakta s osobom pozitivnom na COVID-19. Za drugu oboljelu osobu epidemiološki izvidi su u tijeku.
U protekla 24 sata na području Šibensko-kninske županije još su dvije osobe oboljele od koronavirusa. Riječ je o mlađoj ženskoj osobi iz Knina, koja je bila pod mjerama samoizolacije zbog kontakta s osobom pozitivnom na COVID-19. Za drugu oboljelu osobu epidemiološki su izvidi u tijeku. Riječ je o ženskoj osobi srednje životne dobi iz Drniša koja je zdravstvena radnica u Domu zdravlja Drniš.

Trenutačno je 10 aktivnih slučajeva oboljenja na području ove županije, no svi imaju blaže kliničke simptome i nisu hospitalizirani.

Do ovog trenutka pod zdravstvenim nadzorom i mjerama samoizolacije nalazi se 79 osoba, od kojih su 59 kontakti zaražene osobe. U protekla 24 sata testirano je 30 osoba.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!