U Sisačko-moslavačkoj županiji 59 novooboljelih

02.10.2020.

09:04

Autor: HRT

default error photo
U Sisačko-moslavačkoj županiji, na današnji dan, 59 novooboljelih osoba od zarazne bolesti COVID-19.
U Sisačko-moslavačkoj županiji, na današnji dan, 59 novooboljelih osoba od zarazne bolesti COVID-19. Najviše ljudi zarazilo se na predstavljanju knjige prije tjedan dana u tom naselju. Na događaju je bio i načelnik stožera Sisačko-moslavačke županije Roman Rosavec, pa mu je određena samoizolacija.

➡️ Koronavirus - iz minute u minutu
➡️ Najnovije informacije pratite na hrt.hr/koronavirus!

 "Morat ćemo zabraniti sva ta okupljanja tom području na 14 dana. Sreća je da su svi novopozitivni blage kliničke slike i nitko nije u bolnici", izjavio je župan Ivo Žinić.Pedeset i osam osoba je s područja županije, a jedna osoba je s područja Bjelovarsko-bilogorske županije. Od 58 novooboljelih osoba s područja županije, 45 osoba su s područja grada Popovače od čega najveći broj čine osobe s područja naselja Gornja Jelenska, 5 osoba je s područja grada Kutine, 4 osobe su s područja grada Siska, jedna osoba s područja općine Dvor, jedna osoba s područja općine Lekenik i jedan osoba s područja općine Topusko.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!