13:15 / 23.01.2018.

Autor: HRT

U slučaju Fimi media svjedočio fra Slaven Milanović Litre

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Fra Slaven Milanović Litre potvrdio je da je s Thompsonom 2007. došao u Carinski ured zbog zaposlenika kojima su potpisivali autograme i dijelili CD-ove i ulaznice za koncert.
Na suđenju u slučaju Fimi media, svjedok fra Slaven Milanović Litre potvrdio je da je kao svojevrsni menadžer s pjevačem Thompsonom 2007. došao u Carinski ured. No ne zato da bi Mladen Barišić pjevaču isplatio pola milijuna eura za izbjegavanje nastupa u kampanji, već, kako kaže, zbog zaposlenika kojima su potpisivali autograme i dijelili CD-ove i ulaznice za koncert.

Kaže da je to bilo uobičajeno u to vrijeme te da su isto činili i u mnogim drugim institucijama.

Na pitanje kako to da je baš on dolazio s Thompsonom, fra Slaven Milanović je rekao da je Barišić baš njega zvao, jer je znao da pjevač dolazi kod njega na misu.

Pritom je dodao i da to nije ništa čudno jer je s Thompsonom često išao i na različita druženja, no na konkretno pitanje o kakvim je druženjima riječ nije se mogao sjetiti drugih mjesta osim carine. "Ne mogu se točno sjetiti svih tih institucija", rekao je Milanović, dodajući da su u carinu on i pjevač dolazili dvaput u razmaku od desetak dana.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!