10:10 / 07.09.2020.

Autor: T.V./HRT

U Splitsko-dalmatinskoj županiji 31 novooboljela osoba

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Prema izvješću Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije, od ukupno 329 obrađenih testova danas je 31 novooboljela osoba pozitivna na COVID infekciju i to iz Splita 16, Solina 3, Kaštela 9, Dugog Rata 1, Dugopolja 1 i Klisa 1 osoba.
Prema izvješću Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije, od ukupno 329 obrađenih testova danas je 31 novooboljela osoba pozitivna na COVID infekciju. Preminula je jedna muška osoba stara 86 godina.

Od 31 novooboljele osobe s područja Splitsko-dalmatinske županije 14 osoba su kontakti prethodno oboljelih osoba dok se ostali novooboljeli epidemiološki obrađuju.

Ukupno 1411 osoba nalazi se u samoizolaciji.Na bolničkom liječenju nalazi se 74 COVID pozitivne osobe u KBC-u Split dok se 6 osoba nalazi na respiratoru.

Prema izvješću KBC-a Split u protekla 24 sata preminula je jedna muška osoba stara 86 godina. Preminula osoba je uz ostale komorbiditete bila pozitivna i na COVID infekciju.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!