U stanu u Travnom držao više kilograma kokaina, marihuane i amfetamina

19.05.2023.

11:42

Autor: Hina/HRT/A.V.

Ilustracija

Ilustracija

Foto: Slaven Branislav Babic / PIXSELL

Zagrebačka policija pritvorila je i prijavila 40-godišnjaka u čijem je stanu u novozagrebačkom Travnom pronađeno 1,1 kilogram kokaina, 5,4 kilograma marihuane, nešto više od jednog kilograma amfetamina i 804 grama smole konoplje.

Policija sumnja da je 40-godišnjak radi daljnje preprodaje nabavljao veće količine droge koju je skrivao, vagao i prepakiravao u stanu u Travnom, nakon čega je drogu preprodavao na ilegalnom tržištu.

Obavljenom pretragom osumnjičenikovog stana pronađeno je 1112 grama kokaina pakiranog u pet paketa, 5402 grama marihuane pakirane u deset paketa, 804 grama smole marihuane i 1050 grama amfetamina.

Uz to, pronađena je digitalna vaga s tragovima droge, oprema za vakuumiranje i pakiranje droge te novac za koji se sumnjiči da je pribavljen preprodajom droge.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policajci su osumnjičenog muškarca predali pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu u Zagrebu.


Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!