Ubojstvo i pokušaj samoubojstva u Zaprešiću?

19.06.2023.

Zadnja izmjena 19:52

Autor: Mateja Ribičić/Dnevnik/P.F./HRT

Zaprešić: ubijena žena i teško ozlijeđen muškarac

Zaprešić: ubijena žena i teško ozlijeđen muškarac

Foto: Dnevnik / HRT

Tijelo ženske osobe pronađeno je u stanu u Zaprešiću gdje se nalazio i teško ozlijeđeni muškarac, izvijestila je zagrebačka policija.

Strašan događaj u Zaprešiću. U stanu su pronađeni mrtva žena i ozlijeđeni muškarac, koji je u teškom stanju prevezen u bolnicu. S novim informacijama u središnji Dnevnik HTV-a javila se novinarka Mateja Ribičić.

- Policijski očevid završio je prije nešto manje od sat vremena, no policija službene informacije još nije iznijela. Stoga neslužbeno doznajemo kako su danas oko 11 sati ujutro zaprimili dojavu člana obitelji bračnog para, kako im se oni već neko vrijeme ne javljaju na mobitele te da su nedostupni. Po primitku dojave policija je izašla na teren i u stanu zgrade ispred koje se nalazim zatekla mrtvu ženu, te muškarca koji je tek davao znakove života, izvijestila je.

- Kako doznajem, žena je izbodena, a odgovore o njezinim ubodnim ranama dat će obdukcija Zavoda za sudsku medicinu i kriminalistiku. Tridesetogodišnja žena bila je slijepa, a 29-godišnji muškarac bio je slabovidan. Susjedi nam kažu kako oni nisu inače bili incidentni, barem oni nisu mogli primijetiti neke veće probleme između njih, a kao problematične nisu ih do sada okarakterizirali niti Centar za socijalnu skrb, niti policija, dodala je.

Dakle, više detalja tek bismo trebali doznati. U sukobu je žena ubijena, a muškarac si je, kako doznajemo, pokušao oduzeti život, rekla je Ribičić.

- Bolesnik je dovezen kolima hitne pomoći u bolnicu Sveti Duh na hitni prijem gdje je podvrgnut vrlo brzo operacijskom zahvatu. Saniran je kirurški i sada se nalazi u jedinici intenzivnog liječenja. Bio je u hemoragijskom šoku, što znači da je izgubio dosta krvi i to su ozljede opasne po život, izjavio je doc. dr. sc. Boris Zdilar, voditelj hitne kirurške službe KB-a Sveti Duh.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!