U teškoj prometnoj nesreći smrtno stradale dvije osobe

01.07.2022.

13:25

Autor: Igor Ahmetović/HRT

Prometna nesreća

Prometna nesreća

Foto: JVP / Petrinja

U četvrtak, 30. lipnja, oko 22 sata, na državnoj cesti D37, na petrinjskom području u mjestu Graberje, dogodila se teška prometna nesreća u kojoj su dvije osobe smrtno stradale, dok su dvije osobe ozlijeđene. 

Nesreća se dogodila kada je 77-godišnjak automobilom sisačkih registracija pretjecao te udario u teretno vozilo koprivničkih registracija namijenjeno za prijevoz pčela, kojim je upravljao 65-godišnjak.

Od siline udara teretno vozilo sletjelo je u odvodni kanal i zelenu površinu. Na mjestu događaja smrtno su stradali 77-godišnji vozač i 70-godišnja putnica, dok je teške tjelesne ozljede opasne za život zadobila 72-godišnja putnica. Vozač teretnog vozila lakše je ozlijeđen. Na mjestu događaja obavljen je očevid kojim je rukovodio zamjenik županijske državne odvjetnice ŽDO-a u Sisku, po čijem nalogu je naložena obdukcija poginulih osoba.

U vremenu od 30. lipnja od 22.30 sati do 1. srpnja do 3.35 sati zbog prometne nesreće za sav je promet bila zatvorena državna cesta D37. Policija će Županijskom državnom odvjetništvu u Sisku dostaviti posebno izvješće u vezi s ovom prometnom nesrećom.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!