09:47 / 19.08.2020.

Autor: Hina/HRT

U tvornici Impol TLM poginuo mladi radnik

-

-

Foto: - / -

Voditeljica za odnose s javnošću u grupi Impol Nina Potočnik rekla je kako detalje nesreće ne mogu iznositi u javnost jer je istraga u tijeku.
Mladi radnik poginuo je jučer popodne u tvornici Impol TLM, u šibenskoj gradskoj četvrti Ražine, potvrdila je glasnogovornica šibenske policije Marica Kosor.

-
U utorak u 17.19 zaprimili smo dojavu da je u tvornici u gradskoj četvrti Ražine ozlijeđen jedan radnik. Izlaskom na teren policije i Hitne pomoći utvrđeno je da je riječ o 29-godišnjem radniku koji je radio na stroju za rezanje blokova. U 18.10 u Općoj bolnici Šibensko-kninske županije konstatirana mu je smrt - rekla je Kosor.

Policija će o toj teškoj nesreći na radu izvijestiti Županijsko državno odvjetništvo.

Voditeljica za odnose s javnošću u grupi Impol Nina Potočnik rekla je kako s detaljima nesreće ne mogu izlaziti u javnost jer istraga traje.

- U tijeku je istraga, sve mjerodavne institucije bave se slučajem te za sada ne možemo davati nikakve informacije. Svi smo u velikom šoku, ovako nešto u tvornici se nije dogodilo više od 30 godina. Suosjećamo s obitelji stradalog radnika - istaknula je Potočnik.
-

-

Foto: - / -

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!