14:08 / 17.09.2020.

Autor: M.M./Hina

U Virovitičko-podravskoj županiji tri su novozaražene osobe

Ilustracija (Dusko Jaramaz/PIXSELL)

Ilustracija (Dusko Jaramaz/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Od početka epidemije, na području Virovitičko-podravske županije 157 osoba zarazilo se koronavirusom. Od toga, 64 ih je trenutačno aktivno.
Na području Virovitičko-podravske županije tri su novozaražene osobe virusom SARS-CoV-2. Radi se o dva muškarca i ženi, koji su srednje i starije životne dobi. Jedna osoba je asimptomatska, a dvije su s blažim simptomima bolesti COVID-19.

-
Epidemija koronavirusa - najnovije vijesti  

Istodobno, oporavilo se pet osoba, izvijestili su iz Stožera civilne zaštite Virovitičko-podravske županije. Bilanca je to 77 testiranih osoba u posljednja 24 sata, od čega je njih 74 bilo negativno, a troje pozitivno na koronavirus.

U Općoj bolnici Virovitica, trenutačno je hospitalizirano petero pacijenata zaraženih koronavirusom. Troje je starije, a dvije srednje životne dobi. Osim jedne osobe koja je asimptomatska, ostali imaju brojne komorbiditete, a od čega troje ima srednje teške oblike bolesti, a jedna osoba teži oblik, ali on još uvijek ne zahtijeva mehaničku ventilaciju. Trenutačno je 217 osoba u samoizolaciji.

Od početka epidemije, na području Virovitičko-podravske županije 157 osoba zarazilo se koronavirusom. Od toga, 64 ih je trenutačno aktivno, osamdeset i osmero ih se oporavilo, dok su tri žene i dva muškarca preminuli.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!