17:56 / 14.09.2018.

Autor: HRT

U Vukomercu i dalje napeto

Foto: Robert Anic/PIXSELL

Foto: Robert Anic/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Kalinić je branio Bandića od muškarca koji ga je htio pljunuti na prosvjedu.
Vukomerec su danas opet posjetili gradonačelnik Milan Bandić i pročelnik Ureda za upravljanje u kriznim situacijama Pavle Kalinić. Dogodio se incident. Kalinić je branio Bandića od muškarca koji ga je htio pljunuti na prosvjedu. Iz policije doznajemo da je danas uhićena jedna osoba koja se dovodi u vezu s nemilim događajima 12. rujna, a nad tri osobe dovršena je kriminalistička obrada.Pripadnici interventne policije malo nakon 17 sati došli su u Porečku ulicu u Vukomercu kamo je ubrzo sa suradnicima stigao i gradonačelnik Milan Bandić. Bandić se uz taktove dječjih pjesama pred školom fotografirao s djecom, ali i odraslima.

Nakon jučerašnjeg prosvjeda na kojem su ga okupljeni izviždali i gađali njegov automobil, danas je pozvao roditelje s djecom na druženje u parku uz voće i sokove, a jučerašnje izgrednike okarakterizirao je kao "pijane pojedince".

Bandić je rekao da je spreman dobiti batine za poštene građane. U Zagrebu se sigurnost piše velikim slovima, rekao je i ocijenio da policija danas posao odrađuje dobro. Oni pripadnici romske nacionalnosti koji su imali obračun, pitanje je sata kada će policija objaviti imena, rekao je. Uvjeren je da će sve biti u redu te da će u ponedjeljak ujutro nastava krenuti kao inače.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!