15:54 / 03.05.2020.

Autor: I.Z./Hina

U Vukovarsko-srijemskoj županiji bez novooboljelih

Foto: Hughes Graham/ABACA/PIXSELL, arhiva

Foto: Hughes Graham/ABACA/PIXSELL, arhiva

Foto: - / PIXSELL

U samoizolaciji se nalazi 430 osoba, a jučer su zaprimljene četiri prijave o kršenju samoizolacije te se provjerom utvrdilo kako je jedna od njih i osnovana.
Prema podacima Županijskog stožera civilne zaštite, u Vukovarsko-srijemskoj županiji danas nema novozaraženih koronavirusom, dok su izliječene četiri osobe iz Vinkovaca.

Ukupno je do sada u toj županiji oboljelih 40, a izliječene su 23 osobe. U protekla 24 sata na COVID-19 testirano je 46 osoba, što je ukupno 1147 testiranih. U samoizolaciji se nalazi 430 osoba, a jučer su zaprimljene četiri prijave o kršenju samoizolacije te se provjerom utvrdilo kako je jedna od njih i osnovana.

Pozitivno je osam zdravstvenih radnika, među kojima dva liječnika i tri medicinske sestre, a u samoizolaciji je troje, jedan liječnik i dvije medicinske sestre, navode iz Vukovarsko-srijemskog stožera civilne zaštite.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!