09:19 / 16.09.2020.

Autor: HRT

U Vukovarsko-srijemskoj županiji osam novih slučajeva

Foto: Goran Kovačić/PIXSELL

Foto: Goran Kovačić/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Trenutačno je u županiji pet osoba hospitalizirano zbog bolesti COVID-19.
U Vukovarsko-srijemskoj županiji, prema podacima pristiglim do 8 sati, u posljednja 24 sata zabilježeno je osam novih slučajeva zaraze koronavirusom (tri osobe iz Vukovara, dvije iz Vinkovaca, po jedna iz Bošnjaka, Gradišta i Borova), a jedna je osoba preminula.

Epidemija koronavirusa - iz minute u minutu
Posebne stranice na kojima možete pročitati sve o koronavirusu

Od početka epidemije ukupan broj oboljelih je 719, od toga su 604 osobe izliječene, a ukupno je 15 preminulih. Trenutačno je u županiji pet osoba hospitalizirano zbog bolesti COVID-19. U protekla 24 sata testirano je 135 osoba, a ukupan broj testiranih u županiji je 9844. U samoizolaciji je 337 osoba na tom području. 

Od ukupnog broja zaraženih u Vukovarsko-srijemskoj županiji pozitivna su 4 radnika iz sustava zdravstva (2 medicinske sestre/tehničara i 2 nezdravstvena radnika).

U samoizolaciji iz sustava zdravstva je 11 radnika (4 liječnika, 4 medicinske sestre/tehničara, 2 druga zdravstvena radnika i 1 nezdravstveni radnik).

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!