12:53 / 01.12.2020.

Autor: T.V./HRT/Hina

U Vukovaru dodijeljeni ugovori za najam 14 stanova

-

-

Foto: - / -

Ključevi i ugovori o najmu 14 državnih stanova za kadrove Ministarstva obrane, Ministarstva unutarnjih poslova te Grada Vukovara dodijeljeni su u utorak u Vukovaru.
Ključevi i ugovori o najmu 14 državnih stanova za kadrove Ministarstva obrane, Ministarstva unutarnjih poslova te Grada Vukovara dodijeljeni su u utorak u Vukovaru, a na dodjeli je bio i ministar obrane Mario Banožić.

Ministar obrane Mario Banožić ocijenio je tom prigodom kako je suradnja Ministarstva obrane, Ureda za središnje stambeno zbrinjavanje i Grada Vukovara primjer kako se kvalitetno rješavaju stambeni problemi hrvatskih vojnika.

- Uvjeren sam da ćemo tako činiti i u budućnosti, osobito kada u Vukovaru završimo projekt prebacivanja cijele Gardijske oklopno-mehanizirane brigade, rekao je Banožić.

Po riječima državnog tajnika Središnjega državnog ureda za obnovu i stambeno zbrinjavanje Nikole Mažara, Vlada je do sada na području grada Vukovara dodijelila 61 kadrovski stan.

- Ono što me posebice veseli je činjenica da su stanove dobili ljudi različitih zanimanja koja su potrebna ovome gradu, dodao je Mažar.

- Prije svega presretan sam zbog svog djeteta i supruge. Tu živim već 20 godina i ovo je prva nekretnina koja će biti naša, do sada smo živjeli s roditeljima. Mislim da ljepši blagdan nisam mogao poželjeti za sebe i svoju obitelj, rekao je Dražen Malančuk, skupnik HV-a.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!