14:56 / 11.09.2020.

Autor: T.V./HRT

U Zadarskoj županiji 21 novooboljeli

Ilustracija (Davor Puklavec/PIXSELL)

Ilustracija (Davor Puklavec/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Na području Zadarske županije 21 je novooboljela osoba. Dijelom je riječ o osobama koje su se zarazile kao kontakti dosad zaraženih osoba, a jednom dijelu utvrđuju se kontakti i kretanja.
Na području Zadarske županije 21 je novooboljela osoba. Dijelom je riječ o osobama koje su se zarazile kao kontakti dosad zaraženih osoba, a jednom dijelu utvrđuju se kontakti i kretanja. Među novozaraženima 10 je žena i 11 muškaraca, a izolaciju provode na području grada Zadra (12), Benkovca (1), Pakoštana (1), Bibinja (2), Poličnika (1), Sali (3) i Stankovaca (1).

Tijekom jučerašnjeg dana testirano je 268 uzoraka, aktivni nadzor provodi se nad 657 osoba, a istekao je za njih 6946.

U Općoj bolnici Zadar ukupno je hospitalizirano 15 bolesnika oboljelih od bolesti COVID-19, od kojih su 3 u COVID JIL-u na respiratoru.

Od posljedica osnovne bolesti preminula je jedna muška osoba (rođ. 1943 god.) kojoj je prilikom rutinskog testiranja detektirana i zaraza koronavirusom.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!