09:21 / 09.05.2019.

Autor: Radio Zadar/HRT

U Zadru ispred pekarnice napadnut liječnik

Foto: ilustracija: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Foto: ilustracija: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Liječnik Zavoda za hitnu medicinu je na bolovanju, a utvrđene su mu lakše ozljede.
Iz Zavoda za hitnu medicinu Zadarske županije priopćeno je da je u nedjelju, u napadu ispred pekarnice u Stanovima, njihov liječnik zadobio lakše ozljede. Napadač je prije toga vrijeđao vozača vozila HMP-a, kojega je liječnik pokušao zaštititi. Napadač se zatim okomio na njega, javlja Radio Zadar.

Donosimo priopćenje Zavoda za hitnu medicinu Zadarske županije:

"U jutarnjim satima u nedjelju, 5. svibnja, napadnut je djelatnik Zavoda za hitnu medicinu Zadarske županije. Na povratku s intervencije djelatnici Zavoda zaustavili su se u pekarni Stanovi gdje je nepoznata osoba počela verbalno napadati vozača tima.

Liječnik je stao u obranu kolege, na što je napadač počeo s fizičkim napadom na liječnika. Zadao mu je više udaraca rukom u glavu, bacio ga na pod i više puta udario. Uz pomoć svih prisutnih, napadača su tek nakon nekoliko minuta uspjeli obuzdati. Odmah je obaviještena zadarska policija, no do dolaska djelatnika MUP-a napadač je napustio mjesto događaja, a policija je napravila zapisnik.

Liječnik Zavoda za hitnu medicinu nalazi se na bolovanju te su mu utvrđene lakše tjelesne ozljede."

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!