09:03 / 11.11.2019.

Autor: Filip Buzov/S.M./HRT

U Zadru muškarac prijetio da će skočiti sa zgrade

Foto: Filip Buzov/HRT

Foto: Filip Buzov/HRT

Foto: - / HRT

Na Trgu Petra Zoranića u Zadru policajci pregovaraju s muškarcem koji prijeti da će skočiti s Providurove palače.
Završila je prijetnja muškarca na Trgu Petra Zoranića u Zadru, koji je kazao da će skočiti sa zgrade Providurove palače. Muškarac koji je prijetio da će skočiti sa zgrade nalazi se u prostorijama policijske uprave zadarske. Radi se o 27-godišnjaku sa zadarskog područja.

U središtu Zadra jutros se na Trgu Petra Zoranića odigravala prava drama. Muškarac je prijetio da će skočiti s krova zgrade pa su na teren izašle sve hitne službe i postavljen je veliki balon za ublažavanje pada. U međuvremenu muškarac se povukao s krova, a kako neslužbeno doznajemo, nakon razgovora s policijskim pregovaračima nestao je u nepoznatom smjeru. Razvoj događaja pratili su i uznemireni građani.

- Išao sam jutros na posao i vidio sam čovjeka gore, izgleda da se htio baciti i ne znam što se na kraju dogodilo. Nešto je govorio, ali ja to nisam razumio, da bili su tu vatrogasci, policija, ja sam tu prolazio nešto prije osam sati ujutro, rekao je jedan od očevidaca. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!