10:41 / 07.09.2020.

Autor: T.V./Hina

U Zagrebačkoj županiji 3 novooboljele osobe

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

U Zagrebačkoj županiji u posljednja 24 sata tri su osobe novooboljele od bolesti COVID-19. Po jedna novooboljela osoba zabilježena je u gradovima Samobor, Zaprešić i Dugo Selo.
U Zagrebačkoj županiji u posljednja 24 sata tri su osobe novooboljele od bolesti COVID-19, izvijestio je u ponedjeljak Zavod za javno zdravstvo Zagrebačke županije. Po jedna novooboljela osoba zabilježena je u gradovima Samobor, Zaprešić i Dugo Selo.

Od tri novooboljele osobe jedan je kontakt prethodno oboljelih, jedan slučaj povezan je s ljetovanjem na obali, dok je za jedan slučaj nejasna epidemiološka anamneza. Samoizolacija je propisana za još 15 osoba.

Na području Zagrebačke županije od početka pandemije do ponedjeljka do 10 sati evidentirane su 354 osobe kojima je potvrđena bolest uzrokovana novim koronavirusom, izliječene su 364 osobe, a 11 ih je preminulo. Trenutačno je aktivno 168 slučajeva.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!