11:18 / 11.07.2020.

Autor: HRT/Hina

U Zagrebu 35 novooboljelih od koronavirusa

Ilustracija (Davor Puklavec/PIXSELL)

Ilustracija (Davor Puklavec/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Od 35 novooboljelih osoba od koronavirusa, njih 27 su kontakti prethodno oboljelih, sedam je za sada negativne epidemiološke anamneze, a jedna je osoba zarazi bila izložena u noćnom klubu.
U Zagrebu je 35 novooboljelih osoba od koronavirusa, od kojih je 27 kontakt već zaraženih, priopćio je Nastavni zavod za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar".

-
U protekla 24 sata u Nastavnom zavodu za javno zdravstvo 'Dr. Andrija Štampar provedeno je 394 testiranja na SARS-CoV-2. U Gradu Zagrebu zabilježeno je 35 novih slučajeva. Posljedično tome, za 164 osobe određena je mjera samoizolacije - istaknuli su u priopćenju.

Naglasili su da je od 35 novooboljelih osoba od koronavirusa, njih 27 su kontakti prethodno oboljelih osoba, sedam je osoba za sada negativne epidemiološke anamneze, a jedna je osoba zarazi bila izložena u noćnom klubu.

Trenutno je u Gradu Zagreba 387 aktivnih slučajeva i 1039 aktivnih samoizolacija, ističu u Nastavnom zavodu za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar".

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!