U Zagrebu požar u stambenoj zgradi, vatrogasci spašavali stanare

15.08.2020.

13:31

Autor: T.D./Hina

default error photo
Iz Ureda za upravljanje hitnim situacijama navode da je požar zahvatio stan na 4. i 5. katu zgrade te dio stana na 6. katu.
Danas oko podneva buknuo je požar u stambenoj zgradi u Tijardovićevoj 22 u Prečkom, koji je zahvatio dva stana na susjednim katovima. Vatrogasci su spasili tri osobe, među kojima je bila i trudnica, izvijestio je zagrebački Ured za upravljanje u hitnim situacijama.

Javna vatrogasna postaja dojavu o požaru zaprimila je oko 12 sati. U njegovu gašenju sudjelovalo je devet vatrogasnih vozila i 27 vatrogasca, a spašene su tri osobe, među kojima je bila i trudnica.

Iz Ureda za upravljanje hitnim situacijama navode da je požar zahvatio stan na 4. i 5. katu zgrade te dio stana na 6. katu.

- Požar je lokaliziran, a na terenu su, osim pripadnika Javne vatrogasne postrojbe, i djelatnici Policijske uprave zagrebačke, Elektre Zagreb, Plinare i Ureda za upravljanje u hitnim situacijama. Policija će očevidom utvrditi uzrok požara, izvijestili su.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!