20:40 / 11.01.2018.

Autor: HRT

Udovice branitelja protiv prikazivanja filma "Ministarstvo ljubavi"

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Predstavnici udruga hrvatskih branitelja i stradalnika iz Domovinskog rata ispred zgrade HRT-a zatražili su da se na HRT-u ne emitira film "Ministarstvo ljubavi".
Predstavnici udruga hrvatskih branitelja i stradalnika iz Domovinskog rata ispred zgrade HRT-a zatražili su da se na Hrvatskoj radioteleviziji ne emitira film "Ministarstvo ljubavi" redatelja Pave Marinkovića.

Također, pozivaju na odgovornost svih koji su producirali, financirali i dopustili emitiranje spomenutog filma. Rozalija Bartolić, predsjednica Udruge udovica hrvatskih branitelja Zagreb.

Ovaj film ne vrijeđa samo udovice nego blati Domovinski rat i uz sve ostalo ugled i čast RH. U svakom slučaju na ovome neće ostati, izjavila je Zorica Gregurić, predsjednica udruge Zagrebački dragovoljci branitelji Vukovara.

Rozalija Bartolić, predsjednica Udruge udovica branitelja Domovinskog rata rekla je kako je mišljenje struke da se ponovno viktimizira žrtva, da nam se ponovno rade traume. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!