21:17 / 02.11.2019.

Autor: T.V./Hina

Ugašen požar kuće u zagrebačkoj Dubravi

Ilustracija (Foto: Jurica Galoic/PIXSELL)

Ilustracija (Foto: Jurica Galoic/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Zagrebački vatrogasci ugasili su požar koji je u nedjelju planuo u obiteljskoj kući u naselju Dubrava. Jednoj je osobi pružena hitna medicinska pomoć.
Zagrebački vatrogasci ugasili su požar koji je u nedjelju planuo u obiteljskoj kući u naselju Dubrava. Jednoj je osobi pružena hitna medicinska pomoć, izvijestio je večeras gradski Ured za upravljanje u hitnim situacijama. 

Javna vatrogasna postrojba (JVP) Grada Zagreba dobila je dojavu o požaru krovišta obiteljske kuće na adresi Vodička 53, u naselju Dubrava večeras oko 18 sati. Požar je ugasilo devet vatrogasaca s tri vatrogasna vozila iz Vatrogasne postaje Dubrava. Jednoj je osobi pružena hitna medicinska pomoć. 

Na terenu su djelatnici zagrebačke Policijske uprave Zagrebačke, Elektre, Nastavnog zavoda za hitnu medicinu Zagreba i gradskog Ureda za upravljanje u hitnim situacijama.

Uzrok požara biti će poznat nakon očevida Policijske uprave zagrebačke.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!