17:29 / 11.03.2021.

Autor: HRT/Hina

Ugostiteljski objekt zatvoren zbog sumnje na širinje zarazne bolesti

Ilustracija, zatvoren ugostiteljski objekt

Ilustracija, zatvoren ugostiteljski objekt

Foto: Zeljko Lukunic / PIXSELL

Zagrebačka policija zatvorila je ugostiteljski objekt u Zaprešiću u kojem je zatekla devetoro gostiju te je pokrenula kriminalističko istraživanje protiv 51-godišnjeg vlasnika zbog sumnje da je počinio nedjelo širenja zarazne bolesti.

Devetoro gostiju koje je u zatvorenom prostoru pićima posluživalo dvoje konobara zatekli su jučer oko 20 sati policajci u suradnji s Državnim inspektoratom i Područnim uredom civilne zaštite Zagreb.

Utvrđeno je pritom da je ugostiteljski objekt, koji se nalazi u Ulici kardinala Alojzija Stepinca poslovao protivno odluci Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske.

Vlasniku koji se u to vrijeme nalazio u istom prostoru uručen je prekršajni nalog, dok je ugostiteljski objekt zatvoren, izvijestila je policija, koja je kriminalističko istraživanje pokrenula zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela širenja i prenošenja zarazne bolesti.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!