09:33 / 08.05.2020.

Autor: HRT

"Ugostiteljski objekti imaju visoku razinu higijenskih navika, mjere nisu rigorozne"

Sanjin Strukic/PIXSELL

Sanjin Strukic/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Danijela Maružin, vlasnica ugostiteljskog objekta u Puli smatra smatra da je financijski udarac velik, gubici su značajni, ali vjeruje da će se to nekako ipak moći kompenzirati.
U ponedjeljak se počinje primjenjivati treća faza popuštanja epidemioloških mjera. Između ostalog, otvaraju se kafići i restorani. O tome kako se ugostitelji za ovo pripremaju i koja pravila će morati poštovati govori se neprekidno ovih dana.Danijela Maružin, vlasnica ugostiteljskog objekta u Puli smatra da mjere nisu toliko rigorozne, preporuka o pleksiglasu nije obvezujuća i vjeruje da će ugostitelji moći ispuniti sve preporuke a da nemaju toliko ogromne troškove.

Razmak između stolova će reducirati broj posjetitelja, ali moći ćemo staviti stolove i okolo terase, grad Pula je to dozvolio - otkrila je.

Smatra da je financijski udarac velik, gubici su značajni, ali vjeruje da će se to nekako ipak moći kompenzirati. Naglašava da ugostiteljski objekti imaju visoku razinu higijenskih navika, to je pretpostavka uspješnog poslovanja, i prije su, kaže, nakon svakog gosta dezinficirali stolce i stolice, tako će i nastaviti.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!