16:14 / 30.07.2019.

Autor: HRT

Uhićen zbog lažnih dojava o bombi

Foto: arhiva, Dusko Marusic/PIXSELL

Foto: arhiva, Dusko Marusic/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Zbog sumnje da je dva puta lažno dojavio da je u trgovačkom centru na Trgu Ante Starčevića u središtu Zagreba postavljena bomba policija je uhitila 21-godišnjaka.
Zbog sumnje da je dva puta lažno dojavio da je u trgovačkom centru na Trgu Ante Starčevića u središtu Zagreba postavljena bomba policija je uhitila 21-godišnjaka koji je priveden na kriminalističko istraživanje.

Od trenutka lažne dojave intenzivno se tragali za mogućim počiniteljem, kažu u policiji. Podsjećaju kako su za ovakve "lažne uzbune" predviđene kazne do tri godine zatvora.

Podsjetimo, jučer oko 13,50, ali i sat vremena kasnije zaprimljena su dva poziva putem mobitela da je na Trgu Ante Starčevića u trgovačkom centru postavljena eksplozivna naprava.

Na mjesto događaja odmah su upućeni policijski službenici. Ubrzo je cijeli prostor trgovačkog centra ispražnjen te je obavljen detaljni protueksplozijski pregled kojim je utvrđeno da se radi o lažnoj dojavi.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!